Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. deathmetalverses
12. getmans1
13. samvoin
14. mamkamu
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. deathmetalverses
12. getmans1
13. samvoin
14. mamkamu
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
08.01.2012 14:16 -
Лучен хляб
Автор: vkusen
Категория: Рецепти
Прочетен: 3737 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 08.01.2012 14:18
Прочетен: 3737 Коментари: 1 Гласове:
0
Последна промяна: 08.01.2012 14:18
Лучен хляб
Продукти
1 малко хлебче
кашкавал
стопено масло
чесън
сол и черен пипер на вкус
сусам
пресен лук
алуминиево фолио
Приготвяне
1. Нарежете хлебчето на филийки без да го прерязвате до долу.
След това го срежете по същият начин и по дължина така, че да се получат квадратчета.
Нарежете кашкавала на малки парченца спрямо разрезите, които сте направили по хляба. Сложете по малко кашкавал във всеки процеп. От голям лист фолио направете легло за хлебчето с борд за да може всичко, което изтича от него при печенето да попие в долната кора. Така тя става много хрупкава и ароматна.
2.Поставете хлебчето във фолиото и заедно с него го поставете в тава. Разбъркайте маслото с малко пресован чесън, сусам, сол и пипер на вкус. С лъжичка нанесете по процепите. Накрая поръсете със ситно нарязан пресен лук. Изпечете хлебчето в загряна на 180* фурна до зачервяване. Да ви е сладко!
Продукти
1 малко хлебче
кашкавал
стопено масло
чесън
сол и черен пипер на вкус
сусам
пресен лук
алуминиево фолио
Приготвяне
1. Нарежете хлебчето на филийки без да го прерязвате до долу.
След това го срежете по същият начин и по дължина така, че да се получат квадратчета.
Нарежете кашкавала на малки парченца спрямо разрезите, които сте направили по хляба. Сложете по малко кашкавал във всеки процеп. От голям лист фолио направете легло за хлебчето с борд за да може всичко, което изтича от него при печенето да попие в долната кора. Така тя става много хрупкава и ароматна.
2.Поставете хлебчето във фолиото и заедно с него го поставете в тава. Разбъркайте маслото с малко пресован чесън, сусам, сол и пипер на вкус. С лъжичка нанесете по процепите. Накрая поръсете със ситно нарязан пресен лук. Изпечете хлебчето в загряна на 180* фурна до зачервяване. Да ви е сладко!
Търсене
Архив