Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. mt46
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. mt46
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
12.01.2012 20:03 -
Сладолед
Автор: vkusen
Категория: Рецепти
Прочетен: 745 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 23.02.2012 16:51
Прочетен: 745 Коментари: 0 Гласове:
1
Последна промяна: 23.02.2012 16:51
Продукти:
3 яйца
150 г пудра захар
300 мл готварска сметана 35 %
Приготвяне:
1. Белтъците се разделят от жълтъците.
2. Пудрата захар се пресява в жълтъците и се разбиват до бял цвят.
3. Готварската сметана се разбива и внимателно се прибавя към жълтъците.
4. Разбърква се внимателно.
5. Белтъците се разбиват на твърд сняг и се прибавят към жълтъците.
6. Разбъркват се добре.
7. Сместа се изсипва във форма подходяща за замразяване.
8. Поставя се във фризера, като в процеса на замразяване се разбърква 2-3 пъти.
3 яйца
150 г пудра захар
300 мл готварска сметана 35 %
Приготвяне:
1. Белтъците се разделят от жълтъците.
2. Пудрата захар се пресява в жълтъците и се разбиват до бял цвят.
3. Готварската сметана се разбива и внимателно се прибавя към жълтъците.
4. Разбърква се внимателно.
5. Белтъците се разбиват на твърд сняг и се прибавят към жълтъците.
6. Разбъркват се добре.
7. Сместа се изсипва във форма подходяща за замразяване.
8. Поставя се във фризера, като в процеса на замразяване се разбърква 2-3 пъти.
Няма коментари
Търсене
Архив